2010-12-13 12:35:28• hírek • Póti Orsolya

Yesterdays koncert az Art Caféban

A kolozsvári Yesterdays zenekar egy őszi-téli turné keretén belül mutatja be második, a Colours Café című nagyemezét. Hollandia, Kolozsvár és Nagykároly után Szatmárnémetiben lép fel a már tíz éve zenélő együttes.

A Szatmár Megyei Diák Szövetség közreműködésével december 17-én Szatmárnémetiben is bemutatkozik a kolozsvári Yesterdays zenekar három tagja. A 70-es évek Pink Floyd szerű muzsikáiból és napjaink igényes popzenéjéből építkező együttes akusztikus, intim hangulatban, trió felállásban - Horváth Linda, Bogáti-Bokor Ákos, Kolumbán Zoltán - zenél, úgy hogy a szövegvilág és a harmóniák még emberibben és kedvesebben szólalhassanak meg.

„Egyik Médiabefutós cikkben amolyan flower-power muzsikának nevezték azt amit játszunk, mert valóban ez van, nehezen kategorizálható a zenénk. Progresszív rock-nak szoktuk nevezni, szeretnénk igazán haladó (és nem egy helyben toporgó) zenét játszani, olyat, ami csemege fülnek és léleknek, ami elgondolkodtat és kikapcsolás helyett inkább bekapcsol (egy hangulat- illetve gondolatvilágba)." - vélik zenéjükről az együttes tagjai.

A Yesterdays zeneileg rendkívül változatos, mindenképpen teljességgel önálló produkciót nyújt, és dalaik szövege pedig irodalmi méretekkel bír.  Az igényes zene kedvelőinek igazi csemege lesz a péntek esti koncert, melyre 19 órától az Art Caféban kerül sor. A belépés díjtalan.


A Yesterdays zenekar
A Yesterdays zenekar


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: